La Quietud

Estem encantats de presentar la nostra nova i captivadora exposició d’art: La Quietud. A La Quietud, l’espectador empren un viatge artístic per mitjà de mons místics abstractes: el món de la imaginació. Som testimonis de com els artistes visualitzen allò intangible tot utilitzant el color, el simbolisme o els signes. Els artistes exploren l’original batalla entre la llum i la foscor, i creen un espectacle visual impressionant i íntim.

En la creixent tràfec de la societat, La Quietud ens invita a prendre un descans i contemplar el variat paisatge representat per set artistes que treballen el seu estil de manera única. L’exposició celebra l’art de pintar i el fascinant món creat pel pinzell. És una expressió tranquil·la, contrària al món en què majoritàriament se segueixen les veus més altes i els titulars de les notícies. Aquí se’ns dóna una visió pictòrica de les filosofies metafísiques que es visualitzen de manera comprensible i preciosa.

La inspiradora exposició ressalta pintures d’artistes d’Espanya, d’Holanda i de la República Txeca; totes elles de la col·lecció d’art Bueler-Bernard. 

Durada: començament abril 2016 - La Quietud és una exposició semi-permanent.

Gaudiu d’alguns dels destacats!Altres exposicions


Cent anys de bodegó modern

144001
Més informació

Obres de la Col·lecció Bueler-Bernard

120048

2008 - 2012

Una compilació d’obres de la col·lecció Bueler-Bernard va demostrar el ventall d’estils artístics presents en la col·lecció d’art modern. Les pintures de cada sala estaven relacionades de manera temàtica.


Més informació

Presentant la Col·lecció Bueler-Bernard

120073
Més informació