Activitats d'oci

imaginART

Explora el món meravellós de l’art en anglès! imaginART és un club d’art i manualitats setmanal divertit i educatiu que offereix un ventall d’activitats i té lloc en l’estimulant entorn del Museu Raset. Les activitats creatives reforcen de manera pràctica la confiança en l'anglès oral. Apte per a totes les capacitats.

imaginART kids
Cada diumenge al matí per a nens  d'entre 6 i 12 anys.

De 10.00 fins a 11.00
Entrada: 4 € per sessió*

*Matrícula mínima d’un trimestre escolar (els participants poden començar en qualsevol moment del trimestre).

imaginART teens
Cada dimarts a la tarda. Per a joves d’ESO.

De 17.30 fins a 18.30
Entrada: 4 € per sessió*

*Matrícula mínima d’un trimestre escolar (els participants poden començar en qualsevol moment del trimestre).

imaginART Club d’art d’estiu 2018
El taller diari incorpora l’anglès en activitats divertides en les quals els nens treballen en un projecte artístic. Apte per a tots els nivells d’anglès.

Els nens han de portar l’esmorzar.

Per a nens d’entre 6 i 12 anys
Des del dilluns 3 fins al divendres 7 de setembre.
De 9h fins a 12.30h
Entrada: 65€/nen

imaginART adults
Els tallers s’organitzen a partir d’un tema que s’ha d’explorar en un  conjunt de sessions. La activitat està organitzada de tal manera que és apte per a persones amb qualsevol capacitat artística.

Entrada: En funció del tipus de taller. Les dates s’anunciaran al nostre web.

 

ACTIVITAT familiar

Convidem tota la família a participar i a crear! Durant l’any organitzem activitats familiars ocasionals. Cada sessió està relacionada amb un tema artístic. Apte per a totes les edats i capacitats. Les dates i els preus s’anunciaran al nostre web.

TAMBÉ ES PODEN RESERVAR ELS NOSTRES TALLERS D’ART I DE MANUALITATS PER A FESTES O ALTRES ESDEVENIMENTS, DINS O FORA DEL MUSEU. SÓN TALLERS ADAPTATS A LES NECESSITATS INDIVIDUALS. CONTACTE

 

Visites de grupsEsteu interessat a visitar-nos amb un grup? Us oferim visites per a grups entre 7 i 30 persones. Si us plau, sol·liciteu una visita.

Entrada: 3€ / persona
Durada: 45 minuts aproximadament

ConcertsAl Museu Raset tenim molt d’interès en la música; el museu ofereix un entorn perfecte per a representacions musicals. Ja hem organitzat uns quants concerts i tenim ganes d’ampliar aquests esdeveniments. Estem a disposició d’aquells grups de música que vulguin actuar en el museu i el seu voltant idíl·lic.  

Si us plau, contacteu amb nosaltres per a més informació.