Activitats d'oci

imaginART

Explora el món meravellós de l’art en anglès! imaginART és un club d’art i manualitats setmanal divertit i educatiu que offereix un ventall d’activitats i té lloc en l’estimulant entorn del Museu Raset. Les activitats creatives reforcen de manera pràctica la confiança en l'anglès oral. Apte per a totes les capacitats.

imaginART teens
Cada dimecres a la tarda per adolescents


De 18.00 fins a 19.00
25€ mensual

 

imaginART Club d’art d’estiu TEENS
El taller diari als matins incorpora l’anglès en activitats divertides en les quals els nens treballen en un projecte artístic. Apte per a tots els nivells d’anglès.

JOVES d'entre 10 i 15 anys. 

De 28 de juny al 2 de juliol 2021
 

 

imaginART adults
Els tallers s’organitzen a partir d’un tema que s’ha d’explorar en un  conjunt de sessions. La activitat està organitzada de tal manera que és apte per a persones amb qualsevol capacitat artística.

Entrada: En funció del tipus de taller. Les dates s’anunciaran al nostre web.

 

ACTIVITAT familiar

Convidem tota la família a participar i a crear! Durant l’any organitzem activitats familiars ocasionals. Cada sessió està relacionada amb un tema artístic. Apte per a totes les edats i capacitats. Les dates i els preus s’anunciaran al nostre web.

TAMBÉ ES PODEN RESERVAR ELS NOSTRES TALLERS D’ART I DE MANUALITATS PER A FESTES O ALTRES ESDEVENIMENTS, DINS O FORA DEL MUSEU. SÓN TALLERS ADAPTATS A LES NECESSITATS INDIVIDUALS. CONTACTE

 

Visites de grupsEsteu interessat a visitar-nos amb un grup? Us oferim visites per a grups entre 7 i 30 persones. Si us plau, sol·liciteu una visita.

Entrada: 3€ / persona
Durada: 45 minuts aproximadament

ConcertsAl Museu Raset tenim molt d’interès en la música; el museu ofereix un entorn perfecte per a representacions musicals. Ja hem organitzat uns quants concerts i tenim ganes d’ampliar aquests esdeveniments. Estem a disposició d’aquells grups de música que vulguin actuar en el museu i el seu voltant idíl·lic.  

Si us plau, contacteu amb nosaltres per a més informació.